تغذیه | مهم ترین عامل سلامتی و تناسب اندام

تاریخ انتشار: 22 آبان 1403
تعداد دیدگاه: 0
تعداد بازدید: 13

چکیده : تغذیه یک علم است که در آن اثر متقابلی که مواد غذایی بر روی بدن دارد و هر چیزی که در غذا یافت می‌شود را که مربوط به حفظ، رشد، تولید و سلامت ارگان‌های مختلف بدن است را تفسیر می‌کند.

تغذیه یک علم است که در آن اثر متقابلی که مواد غذایی بر روی بدن دارد و هر چیزی که در غذا یافت می‌شود را که مربوط به حفظ، رشد، تولید و سلامت ارگان‌های مختلف بدن است را تفسیر می‌کند. علم تغذیه شامل بررسی دریافت مواد غذایی مفید برای بدن، جذب، ادغام و تولید ترکیبات توسط موجودات زنده، دگرگونی و ترشح آنها مورد بررسی قرار می‌گیرد.

تغذیه

مواد مغذی چیست؟

مواد مغذی که بدن به آنها نیاز دارد شامل 2 گروه درشت مغذی‌ها است که بدن به آنها به مقدار زیاد نیاز دارد. همچنین ریز مغذی‌ها در مقادیر کمتر از درشت مغذی‌ها برای بدن نیاز است.

ریز مغذی‌ها

ریز مغذی‌ها از مواد غذایی هستند که بدن به مقدار کمتری از آنها نیاز دارد. برای مثال مقدار توصیه شده برای استفاده از ریز مغذی‌ها برای ویتامین c به میلی گرم (1 هزارم گرم ) اندازه‌گیری می‌شود. این در حالی است که برای ویتامین D، ویتامین B12 و فولات حتی از این مقدار کمتر است و به اندازه یک میکروگرم از آن اندازه‌گیری می‌شود. اگر شما از افرادی هستید که به صنایع غذایی علاقه دارید می‌توانید به آموزش صنایع غذایی رایمون لب مراجعه کنید.

تغذیه

پروتئین‌ها از مواد غذایی ضروری برای بدن

پروتئین یک ماده ساختاری است که در بسیاری از قسمت‌های بدن مانند عضله، پوست و مو اهمیت دارد. پروتئین از مواد غذایی بسیار ضروری برای بدن است و در ساخت آنزیم‌ها نقشی بسیار حیاتی دارد. پروتئین‌ها از مواد غذایی هستند که برای ساخت آمینو اسیدها ضروری هستند که به طور عمده از نیتروژن و گاهی اوقات از سولفور تشکیل شده‌اند. بدلیل اهمیت پروتئین و گوشت برای بدن انسان صنایع غذایی آن نیز بسیار اهمیت می‌یابد و بسیاری از افراد برای یادگیری آموزش انواع فرآورده‌های پروتئینی و گوشتی اقدام می‌کنند؛ شما نیز می‌توانید در صورت علاقه به یادگیری این صنعت و فعالیت در این رشته بر روی آن کلیک کنید.

تغذیه

فیبر از دیگر مواد غذایی مورد نیاز بدن

فیبر نوعی کربوهیدرات است که در بدن انسان و برخی حیوانات به صورت کامل جذب نمی‌شود. فیبر مانند تمامی کربوهیدرات‌ها در صورت هضم و جذب 4 کیلوکالری به ازای هر گرم انرژی آزاد می‌شود.

چربی از مواد غذایی مورد نیاز در تغذیه

یک مولکول چربی از تعدادی اسید چرب متصل به یک مولکول گلیسرول تشکیل شده است. چربی‌ها به دو دسته چربی‌های اشباع و غیراشباع تقسیم می‌شود. اسیدهای چرب غیر اشباع خودشان به دو دسته با تک غیراشباع (با یک باند دوگانه) و یا چند غیر اشباع (با چند باند دوگانه) تقسیم می‌شود. چربی‌ها بسته به محل قرارگیری باند دوگانه به دسته‌های امگا3 و امگا6 تقسیم بندی می‌شوند. اسیدهای چرب ترانس انواعی از اسیدهای چرب همراه با باند ایزومر-ترانس هستند. این اسیدهای چرب به صورت طبیعی وجود ندارند و معمولا در شرایط صنعتی با نام هیدروژناسیون ایجاد می‌شوند. اگر شما از افرادی هستید که علاقه‌مند به یادگیری اندازه‌گیری مقدار چربی و روغن در مواد غذایی مختلف هستید می‌توانید به آموزش انواع چربی و روغن رایمون لب مراجعه کنید.

تغذیه

اسیدهای چرب ضروری

بسیاری از اسیدهای چرب غیرضروری هستند، که بدن خودش قادر به ساخت آنها به اندازه نیازش است. اسیدهای چربی که موردنیاز بدن هستند معمولا از طریق سایر اسیدهای چرب که وارد بدن می‌شوند، ساخته می‌شوند. همچنین تعادل میان اسیدهای چرب امگا3 و امگا 6 برای حفظ سلامت بدن حائز اهمیت هستند. اکوزاپنتانوئیک اسید می‌تواند به طور مستقیم از طریق غذاهای دریایی توسط بدن دریافت شوند و یا در بدن انسان توسط اسیدهای چرب ساخته شده از امگا3 به صورت آلفالبنولئیک اسید ساخته می‌شود.

برچسب ها : تغذیه,چربی,فیبر,اسیدهای چرب

بحث درباره این مقاله را شما آغاز کنید! ارسال دیدگاه
ارسال دیدگاه
امتیاز شما:
🔃
تا 60% تخفیف بر روی صدها عنوان کتاب! خرید کتاب با 50% تخفیف