چگونگی شستن فرش در قالیشویی

تاریخ انتشار: 18 خرداد 1402
تعداد دیدگاه: 0
تعداد بازدید: 270

چکیده : شستشوی فرش در قالیشویی شامل مراحلی است که بهتر از قبل از سپردن فرش هایتان به قالیشویی از فرایند کاری با خبر شویم.

شستشوی فرش چیزی بیشتر از حرکت دادن یک پارو بر روی فرش شماست. این کار نه تنها یک علم است بلکه می‌توان آن را نوعی هنر نیز در نظر گرفت. برای یک شستشوی حرفه ای لازم است با انواع فرش، نوع الیاف بکار رفته در آن، نوع بافت فرش و قدمت آن آشنا باشیم. بنابراین لازم است شستشوی فرش توسط افراد خبره و مجرب صورت گیرد. در این مقاله شما هر آنچه درباره این موضوع می خواهید بدانید را برایتان خواهیم گفت.

چگونگی شستن فرش در قالیشویی

مراحل شستشو

شستشوی فرش در قالیشویی ها دارای چند مرحله است که در ادامه به بررسی آنها خواهیم پرداخت.

مرحله یک شستن فرش در قالیشویی

در ابتدا تکنسین مربوطه به محل مراجعه کرده و ویژگی های فرش را بررسی میکند. کادری که به منزل شما مراجعه می کند در مورد نیازهای شما در ارتباط با شستشوی فرش سوالات خواهد پرسید که در فرآیند شستشو موثر خواهند بود. این سوالات مربوط به نوع لکه های ایجاد شده، هدف شما از شستشوی فرش، قدمت و نوع فرش و مواردی از این دست خواهند بود. اگر مناطقی وجود دارد که نیاز به توجه بیشتری دارند یا مواردی که باید جابجا شوند، با مالک فرش در ارتباط با آن ها صحبت می شود.

مرحله دو: خاک گیری

پس از بررسی اولیه و تایید مالک برای شروع کار، تکنسین طبق سفارش شروع به نظافت مناطق می کند. اولین کار این است که خاک را از فرش بیرون بیاورید و مطمئن شوید که با تمیز کردن خارج می شود.

مرحله سه: برطرف کردن بو

ممکن است در موارد خاصی مانند وجود بوی حیوان خانگی، استفاده از مواد معطر یا ضدعفونی کننده مورد نیاز باشد. اگر خانواده شما از آلرژی رنج می برند یا مشکوک به رشد باکتری در فرش خود هستید، انجام این مرحله توصیه می شود.

مرحله چهار: فرآیند تمیز کردن فرش

قالیشویی افرا از تکنیک استخراج آب داغ استفاده می کند که به عمق فرش وارد می شود و تمام کثیفی ها، گرد و غبار و آلاینده ها را خارج می کند. بخار، الیاف فرش و موکت شما را تازه می کند و استخراج با جاروبرقی باقیمانده آب، فرش شما را تازه تر می کند.

مرحله پنج: حذف لکه از روی فرش

اگر استخراج آب گرم هیچ یک از لکه های خانه شما را پاک نکرده است، ما روش لکه برداری را توصیه می کنیم. در برخی موارد، لکه به راحتی از بین می رود و گاهی اوقات نیاز به تمیز کردن عمیق یا راه حل های خاص دارد.

مرحله شش: خشک کردن فرش

خشک کردن فرش اقدامی ضروری است که از زرد شدن فرش، پوسیدن آن، قاطی شدن رنگ و مواردی از این دست جلوگیری می کند.

مرحله هفت: بازرسی نهایی فرش

بعد از اینکه همه چیز تمیز شد، تکنسین برای بررسی مراجعه خواهد کرد. در طول این بررسی، آن‌ها به شما نشان می‌دهند که چه چیزی تمیز شده است، کدام لکه‌ها را درمان کرده‌اند، و شما را راهنمایی می‌کنند که چگونه این وضعیت را حفظ کنید.

شستن فرش به روش سنتی در قالیشویی ها

شستن فرش به روش سنتی شامل استفاده از ادوات دستی برای برطرف کردن لکه ها و آلودگی ها از سطح فرش می باشد. در این روش برای شستشو از مجموعه‌ای از پارو ها، جاروها و طی های مخصوص استفاده میشود. کادر شستشو در ابتدا فرش را جارو کشیده سپس با خیس کردن آن و اعمال شوینده های مناسب به کمک یک پاروی مخصوص سعی در برطرف کردن آلودگی ها خواهند داشت. درنهایت فرش بر مکانی آویزان شده یا در معرض فن های مخصوص قرار می گیرد تا خشک شود.

مصرف بالای آب، مدت زمان طولانی شست و شو، ریسک قاطی شدن رنگ، خشک شدن طولانی مدت، و سختی کار از نقاط ضعف این روش به شمار می روند.

شستن فرش ها به روش مکانیزه با دستگاه های اتوماتیک

این روزها شستشوی فرش ها کمک روش‌های مکانیزه و با دستگاه های تمام اتوماتیک در قالیشویی های معتبر رواج پیدا کرده. دستگاه های تمام اتوماتیک  شامل محفظه ای برای ورود فرش و مجموعه برس هایی برای تمیز کردن هستند. ارتفاع برس ها با توجه به ضخامت الیاف فرش تنظیم میشود. حرکات ترکیبی این برس‌ها فرش را به طور کامل تمیز کرده و هر نوع آلودگی و لکه را برطرف میکند.

مدت زمان شستشو بستگی به میزان آلودگی فرش دارد. خشک شدن فرش نیز توسط این دستگاه‌ها انجام میشود. در نهایت  فرش در هنگام خروج از دستگاه به طور خودکار لوله شده و آماده ارسال به مشتری می شود.شست و شوی فرش به روش مکانیزه هم سبب صرفه جویی در آب و انرژی می شود و هم  ریسک قاطی شدن رنگ و زرد شدن فرش را کاهش می دهد.

در شستشو به روش تمام مکانیزه فرش به طور کامل از آلودگی ها و باکتری ها زدوده می شود و بوی مطبوع و خوشایندی به خود می گیرد. در نتیجه اگر میخواهید فرش یا قالی شما در کوتاه ترین زمان و با مطمئن ترین روش شسته شود، استفاده از روش تمام مکانیزه بهترین روش خواهد بود.

بحث درباره این مقاله را شما آغاز کنید! ارسال دیدگاه
ارسال دیدگاه
امتیاز شما:
🔃