4 مورد از لوازم ضروری فست فود ها

تاریخ انتشار: 27 شهریور 1402
تعداد دیدگاه: 0
تعداد بازدید: 125

در دنیای امروزی، فست فود و رستوران ها به یکی از محبوب‌ترین مقاصد برای افرادی که به دنبال سرعت و راحتی هستند تبدیل شده‌اند. به علت افزایش تقاضا برای این نوع رستوران‌ها، صاحبان کسب‌وکارهای فست فودی و رستوران‌ها نیاز به تجهیزات حرفه‌ای و ضروری دارند تا بتوانند نیازهای مشتریان خود را به خوبی برآورده کنند. در این مقاله، به چهار مورد از تجهیزات ضروری که هر فست فود و رستوران باید داشته باشد، پرداخته خواهد شد.

1- بن ماری استیل

بن ماری یکی از ظروف پرکاربرد آشپزخانه صنعتی رستوران ها و فست فود ها است.این ظرف استیل کاربرد های ویژه ای دارد که به یکی از لوازم ضروری برای این شغل تبدیل شده است بن ماری استیل از جنس استیل ضد زنگ ساخته شده و به دلیل خاصیت ضد باکتری بودن استیل میتوان مواد غذایی را زمان بیشتری در آن نگهداری کرد.

بن ماری کاربرد های بسیار زیادی دارد و از آن میتوان برای شستشوی مواد غذایی،سرو و طبخ مواد غذایی،نگهداری مواد غذایی و… استفاده کرد.

این ظرف استیل کاربرد های دیگری هم علاوه بر صنعت رستوران دارد و از آن در مصارف پزشکی و صنعتی نیز استفاده میشود.

بن ماری استیل-فروشگاه اینترنتی شف مارکت

2-سرخ کن صنعتی

سرخ کن صنعتی به علت طراحی ویژه خود، قابلیت سرخ کردن غذاها را به صورت سریع و بهینه فراهم می‌کند. این تجهیزات با قدرت بالا و توانایی کنترل دما، می‌توانند غذاها را در زمان کمتری نسبت به سرخ کن‌های خانگی آماده کنند.

یکی از چالش‌های مهم در سرخ کردن غذاها، حفظ کیفیت آن‌ها است. با استفاده از سرخ کن صنعتی که دارای فناوری پیشرفته است، می‌توان کیفیت غذاها را حفظ کرده و از از دست دادن مزه و طعم غذاها جلوگیری کرد.

سرخ کن ها در ابعاد و سایز های سرخ کن مبله و رومیزی و مصرف انرژی گازی و برقی تولید و عرضه میشند که کارایی و مصرف متفاوتی نسبت به یکدیگر دارند.

سرخ کن مبله-فروشگاه شف مارکت

3- هود صنعتی

هود صنعتی به خوبی می‌تواند هوای آشپزخانه را تصفیه کند و از جذب بخارها، دودها و گازهای آلوده جلوگیری کند. این ویژگی به حفظ کیفیت هوا و جلوگیری از انباشت آلودگی‌ها در محیط آشپزخانه کمک می‌کند.

از دیگر مزایای هود صنعتی تصفیه هوا، جلوگیری از بوی نامطبوع، حفظ سلامت کارکنان، بهبود کیفیت غذا و کاهش هزینه‌ها است و با استفاده از هود صنعتی، محیط آشپزخانه بهبود می‌یابد و تجربه مشتریان بهتر می‌شود.

4- یخچال و فریزر

یکی از اصلی‌ترین نیازها در هر فست فود و رستوران‌ها، نگهداری مواد غذایی تازه است. یخچال صنعتی با دمای مناسب، می‌تواند مواد غذایی را تا مدت طولانی‌تری تازه نگهداری کند.

یخچال و فریزر صنعتی با بهبود طراحی و استفاده از فناوری‌های پیشرفته، بهره‌وری انرژی را افزایش می‌دهند. این ویژگی باعث می‌شود تا مصرف انرژی به حداقل برسد و هزینه‌ها کاهش یابد.

یخچال صنعتی-فروشگاه شف مارکت

نتیجه‌گیری

انتخاب بهترین تجهیزات برای آشپزخانه فست فود یک فرآیند مهم و پیچیده است. با توجه به نیازها، موارد استفاده ، کیفیت و امکانات تجهیزات، می‌توانید آشپزخانه‌ای کارآمد و موفق را برای تهیه غذاهای خوشمزه و سریع ایجاد کنید. فروشگاه اینترنتی شف مارکت هر آنچه شما برای شروع و یا تجهیز آشپزخانه حرفه‌ ای خود نیاز دارید در یک جا گرد هم آورده و با ارائه معتبرترین برند های دنیا و با در اختیار قراردادن طیف وسیعی از محصولات تخصصی آماده ارائه خدمات حرفه ای به مشتریان خود می باشد.

بحث درباره این مقاله را شما آغاز کنید! ارسال دیدگاه
ارسال دیدگاه
امتیاز شما:
🔃