نمک خوراکی چیست؟

تاریخ انتشار: 21 مرداد 1402
تعداد دیدگاه: 0
تعداد بازدید: 522

چکیده : نمک خوراکی، که به عنواننمک معمولییا نمک آشپزخانه نیز شناخته می شود و از استخراج ذخایر نمک زیرزمینی به دست می آید. سپس برای حذف مواد معدنی و ناخالصی ها پردازش می شود. پس از آن، بیشتر نمک های خوراکی با ید و همچنین مواد افزودنی برای جلوگیری از کلوخه شدن غنی می شوند.حداقلمحتوای کلرید سدیم97٪ است.

نمک خوراکی، که به عنواننمک معمولییا نمک آشپزخانه نیز شناخته می شود و از استخراج ذخایر نمک زیرزمینی به دست می آید. سپس برای حذف مواد معدنی و ناخالصی ها پردازش می شود. پس از آن، بیشتر نمک های خوراکی با ید و همچنین مواد افزودنی برای جلوگیری از کلوخه شدن غنی می شوند. حداقلمحتوای کلرید سدیم97 ٪ است. مشخصات برای معیارهای دیگری مانندمحتوای رطوبت، اندازه ذرات، منبع ید،مواد معدنیو ناخالصی ها وجود دارد. جهت مقابله باکمبودید،مقدار ید و ترکیب ید خاصی که باید به نمک اضافه شود در کشورهای مختلف متفاوت است. در این مقاله، تفاوت‌های بین نمک دریایی و نمک خوراکی، فواید نمک برای سلامتی و اینکه کدام نوع سالم‌تر است را بررسی می‌کنیم.

ید یک ماده معدنی ضروری است که برای حفظ سلامت تیروئید به آن نیاز دارید. با این حال، بدن شما قادر به تولید آن به تنهایی نیست. ایالات متحده در دهه 1920 شروع به غنی سازی نمک با ید کرد . زمانی که کمبود ید و بیماری هایی مانند گواتر ( رشد نامنظم در تیروئید) رایج بود. امروزه اکثر مردم می توانند دوز ید خود را از طریق رژیم غذایی روزانه خود دریافت کنند و نیازی به کمک نمک خوراکی یددار ندارند. نمک صورتی نیز یکی دیگر از انواع نمک می باشد.

بافت نمک خوراکی بسیار ریز است و به سرعت حل می شود. از آنجایی که تصفیه شده و از هر گونه مواد معدنی ردیابی شده است، طعمی تند دارد.

کاربردهای نمک خوراکی

نمک خوراکی در هنگام پخت و پز استفاده می شود یا حتی به طور مستقیم در هنگام مصرفغذابه آن اضافه می شود . این یک نوع نمک تصفیه شده است که در سراسر جهان استفاده می شود

نمک خوراکی برای نگهداری مواد غذایی، برای نرم کردن آب، برای اثر ضد باکتریایی در حوضچه ها استفاده می شود، در محصولات آرایشی و بهداشتی استفاده می شود . نمک خوراکی بیش از هر چیز یک چاشنی است و باقی می ماند.

نمک خوراکی

فواید نمک خوراکی

سدیم برای سلامتی ضروری است، بنابراین افراد نباید آن را به طور کامل از رژیم غذایی خود حذف کنند. سدیم موجود در نمک به کنترل فشار خون کمک می کند و برای عملکرد اعصاب و ماهیچه ها ضروری است. افراد برای عملکرد طبیعی سلول ها و حفظ تعادل اسیدی خون باید نمک بخورند.

نمک خوراکی حاوی ید است که یکی دیگر از مواد مغذی ضروری است. افراد مبتلا به کمبود ید ممکن است به گواتر و طیف وسیعی از علائم دیگر مبتلا شوند.

کمبود ید همچنین می تواند باعث رشد ضعیف و اختلالات شناختی در کودکان شود.

شباهت ها و تفاوت های نمک خوراکی و نمک دریایی

تفاوت ها و شباهت های بین نمک خوراکی و نمک دریایی چیست؟ در اینجا یک تفکیک سریع وجود دارد:

ترکیب : نمک خوراکی و نمک دریا به طور کلی دارای ارزش غذایی و سطح سدیم یکسان هستند، اما ترکیب دقیق آنها متفاوت است. نمک خوراکی معمولاً با ید و مواد ضد جوش غنی می شود، در حالی که نمک دریا حاوی مقدار کمی از مواد معدنی طبیعی است.

اندازه و بافت : نمک خوراکی ریز است و به سرعت حل می شود، در حالی که نمک دریا درشت تر است و هنگامی که به عنوان نمک تکمیل کننده استفاده می شود، کمی تردی ایجاد می کند.

طعم : نمک دریا حاوی مواد معدنی کمیاب است، به این معنی که طعم پیچیده تری نسبت به نمک خوراکی دارد.

ماندگاری : نمک دریا می تواند برای همیشه باقی بماند. از سوی دیگر، نمک خوراکی تقریباً پنج سال ماندگاری دارد، زیرا معمولاً با ید غنی شده است و حاوی مواد ضد جوش است.

قیمت : نمک دریا گرانتر از نمک خوراکی است. این به این دلیل است که نمک دریا در دسته‌های کوچک‌تر و اغلب با دست تولید می‌شود، که باعث می‌شود کار فشرده‌تر شود. نمک خوراکی یددار را می توان با قیمت پایین تر خریداری کرد.

نمک خوراکی چیست

آیا نمک دریا سالم تر از نمک خوراکی است؟

اگرچه نمک دریا به عنوان نمک سالم تری به بازار عرضه شده است، اما حقیقت این است که ارزش غذایی اولیه آن مانند نمک خوراکی است. هر دو نمک تقریباً 40 درصد وزنی سدیم دارند. با این حال، از آنجایی که بیشتر کریستال‌های نمک دریا بزرگ‌تر از کریستال‌های نمک خوراکی هستند، نمک دریا ممکن است از نظر حجمی سدیم کمتری داشته باشد. این به این دلیل اتفاق می‌افتد که کریستال‌های نمک دریایی کمتری در اندازه‌گیری حجم معین قرار می‌گیرند. به عنوان مثال، 1 قاشق چایخوری نمک دریا حدود 2000 میلی گرم سدیم دارد، در حالی که در 1 قاشق چایخوری نمک خوراکی 2360 میلی گرم است.

نمک سفره و نمک دریا هر دو برای تهیه غذا مفید هستند. تولیدکنندگان نمک خوراکی را از رسوبات نمک استخراج می کنند و آن را به کریستال ریز تبدیل می کنند، در حالی که نمک دریا از تبخیر آب دریا به دست می آید.

برای تولید نمک دریایی در mc2salt با کیفیت بالا ، پس از آنکه نمک خام از دریاچه های نمک برداشت شد، به پالایشگاه نمک این شرکت منتقل می شود. در این پالایشگاه مجهز، ناخالصی های غیرخوراکی و سرطان زای نمک شامل ماده سمی آرسنیک، جیوه، سرب، آهک، شن و … فیلتر شده، املاح و مواد معدنی مورد نیاز بدن باقی می مانند؛ سپس نمک دریاییدر محیطی کاملا بهداشتی توسط ماشین آلات روز دنیا بسته بندی می شود.

برچسب ها : نمک,نمک دریا,تولید نمک,نمک معدنی,نمک صورتی,نمک دریایی,نمک خوراکی,فواید نمک,مضرات نمک,نمک و پوکی استخوان,فواید نمک دریایی,مضرات نمک دریایی,بهترین نمک,فواید نمک خوراکی,کاربردهای نمک خوراکی

بحث درباره این مقاله را شما آغاز کنید! ارسال دیدگاه
ارسال دیدگاه
امتیاز شما:
🔃
تا 60% تخفیف بر روی صدها عنوان کتاب! خرید کتاب با 50% تخفیف